Midsommar och renovering

1kommentarer

 
 
Igår firades midsommar hemma hos Sara och Marcus. Det traditionsenliga regnet tvingades oss att sitta inne med det blev så mysigt och de hade verkligen ansträngt sig med maten. Jag var sjukt imponerad...och mätt när vi vaggade hemåt i sommarnatten.
 
Förut mat och en lindrig baksmälla så fick vi med oss en massa inspiration till att fixa med huset, från kvällen. De har det så fint, mysigt och färdigt! Vårt är liksom ständigt under renovering så vi inreder aldrig klart. Som att vi skippar sista dagen på alla gör-om-ett-rum-program, det där när någon rusar in med tavlor, blommor, ljuslyktor och kuddar för att färdigställa och pimpa till allt. 
 
Jag menar, vi tog ner alla tavlor (som ändå inte passade in) i vardagsrummet och målade vitt för cirka 1,5 år sedan. Vi har sen levt med kala, vita väggar. Så trist!!
 
Men idag, på midsommardagen av alla dagar, slog vi till och provmålade med två olika nyanser av lila.
 
 
Tanken är att sätta upp en vit, lägre panel (ca 90cm) på väggarna, så att vi har "råd" med lite starkare färg. Får nu se hur länge vi måste leva med lilarandiga väggar innan vi får till det...
 
Tvättstugan börjar nu i alla fall ta lite form.
Ni ser, skåpsstommar till och med!
 
Jag älskar golvet.
 
 
Dagen innan midsommar kom dessutom en snickare och började jobba med ekstegen till trappan.
 
 
Det ska bli så skönt att slippa skämmas över den skräpiga trappan, som blir synligt smutsig efter en halv dag. Denna trappa kommer att vara lika skitig, men ni kommer inte att se det. Ha, win för lata Cissi.
 
Så det rör på sig nu och kanske, kanske slipper jag den här synen innan sommaren är slut.
 
 

1 kommentarer

Nina J

21 Jun 2015 23:09

JÄDRA snygga klinkers på golvet! Check på den.

Kommentera

Publiceras ej