Dagens träningstips:
 
Ta fram en uppblåsbar pool, hitta en minimal, sorglig ursäkt till pump och sätt fart med en rejäl tabata omgång;
 
  • Pumpa skiten ur dig i 20 s, vila 10s. X 8
  • Inse att detta kommer att ta tid.
  • Kör tabata omgång två
  • Omgång 3
  • osv tills pooljäveln är helt uppblåst
Ta en 5 min välbehövlig paus medan trädgårdsslangen jobbar. 
 
Omgång 2: 10x
Farmers walk med 10 litershink fylld med varmt vatten. Halvspring med hinkarna eftersom minstingen tydligen "fryser ihjäl snippan". Du kan här med fördel jobba med dubbelhink.
 
Bonusrunda: Tävla med dig själv i att vika så mycket ur tvätthögen som du hinner mellan varje hinkfyllning. Fyller på endorfinkontot. Aktiv vila är ju toppen
 
Du gör ju som du vill men jag gjorde ju detta så klart med 10 kilo extra vikt på magen för att verkligen suga ur benen.
 
Nu Nogger, kaffe och njut i soffan medan lyckligt barn plaskar med handen i poolen ("det är fortfarande för kallt mamma"). 
 
Hon ställde dock upp på en modig bild:
 
 
 
Oj vad lite jag visste vid mitt förra inlägg. Jag trodde det värsta varit men jag var bara i början. Några timmar senare började jag spy igen och uttorkningen tog fart. På tisdagen var jag nära att läggas in med dropp innan kroppen skärpte sig och började behålla lite vätska igen.
 
Nu fyra dagar senare mår jag riktigt bra igen. Så skönt! Man blir hög på livet av att bli frisk. 
 
Idag har jag haft en smått fantastisk dag. Jag och Penny vaknade i Vänga efter att ha firat mammas 62-årsdag. Solen sken och vi åkte hemåt efter en långsam frukost. Därefter stack Penny till sin "bästa gympastikkompis" Anna för några timmars lek. Detta gjorde att jag fick tid att ägna mig åt altanen en stund.
 
Jag har sedan vi flyttat in känt att vi aldrig riktigt tar tag i den och gör den mysig på riktigt. Vi bara kör korta insatser och short cuts. 
Men nu börjar jag få lite fason. Matgrupp har inhandlats, blominköp gjorda samt nya är planerade, en serveringsvagn skruvades ihop och jag har börjat bygga en blomsteravskiljardel mellan soffgrupp och matgrupp. 
 
 
Nu ska jag köpa lite fler blommor (kanske något högt gräs?), fixa vattenutkastet som har fastnat, kanske någon ljusslinga, snygga stolsdynor, snygga kuddar till soffan och något möbelöverdrag så att man slipper fixa med alla löv och spara på möblerna lite (samt slippa torka av bordet hela tiden pga all pollen och skit från luften). Någon som har andra tips på mys eller life hacks för en altan som bara är rak? 
 
 
Ignorera den snygga blå plasten, vi bygger om vårt uterum (Och vattenslangen pga orka att arrangera snygga bilder).
 
Nu sitter jag och Penny och njuter på altanen och äter upp hennes påskägg från några veckor tillbaka. Så härlig dag! 
 
Jag tog pick och pack och drog till mina föräldrar för att få lite hjälp att ta hand om barnen, som verkade oberörda av den magsjuka vi alla gått igenom. Själv var jag knappt levande.
 
Planen var att lämna dem för att åka hem och vila i ensamhet men allt efter tiden gick och jag bara blev sämre, insåg jag att jag inte orkade åka. Hur lockande ett tomt hus än var så visste jag inte om jag klarade av att köra hela vägen.
 
Så jag stannade. Barnen levde livet och jag återvände til dödens väntrum. Tillslut efter ett mycket obehagligt toalettbesök insåg jag att jag antagligen är uttorkad. Inte konstigt att jag mår som efter en veckas vilt festande. Så då började projekt "återfå urinen gul". Så jag har sippat vatten som en dåre hela dagen, även om min mage helt klart inte var med på planen. Nästa steg är att försöka äta något. Jag menar, jag mår ju illa om jag missar ett mellanmål en vanlig dag hur ska jag då må toppen på två skedar yoghurt utslaget på en hel dag?
 
Peppar, peppar efter vattensippande, en pizzaslice, 1 macka, en isglass och några kycklingnuggets (ja, jag inser hur näringsriktig den här samlingen är men det är vad jag kunde få i mig utan kväljningar, dvs en riktig bakismeny) så har jag tagit mig hem med barnen och mår liiite bättre i alla fall. Jag har börjat tro att jag en dag kommer sluta må illa och det känns som ett stort steg.
 
Deppiga inlägg. Bäst att avsluta positivt!
1:a maj kom med sol och se så bra min kropp absorberar strålarna när man somnar i en solstol, lyssnandes på S-townpodden och med tightsen uppdragna:
 
 
Men härlig, meningslös bränna sol nog kommer förfölja mig in i sommaren.
 
Elsalie hade desto roligare på kusin Emilias minimotorcykel 
 
 
Och Penny var inte helt missnöjd med sitt larvplåster