Fasaner på stan

1kommentarer

Oj, oj, oj nu har tant varit ute på stan och roat sig och hjälp vad jag får betala. Hela söndagen har gått i sirap och huvudvärken ligger och lurar. Skakis och bakis, men det var det värt!
 
Vi gick på Ägd, Schyffert och Lindströms show, på Scandinavium med Marcus och Sara. Den var bitvis jättebra och bitvis lite förutsägbar. Efter att jag kommit över att Schyffert gjort något med munnen/käken alternativt supit innan, eftersom han sluddrade på ett otroligt konstigt sätt, så blev det kul. Det förtog dock hela första halvtimmen eftersom jag funderade på vad som hänt honom.
 
Sedan kan jag verkligen rekommendera det smarta draget att ta matinéföreställningen eftersom när vi kom ut från föreställningen hade hela kvällen kvar. Istället för att skynda sig att äta middag innan, kunde vi i lugn och ro starta kvällen med bubbel på Tvåkanten för att sedan gå vidare till vårt bokade bord på Peacock. Jävligt lyxigt!
 
Maten var otroligt god och spännande. Tyvärr var även vinet lite väl smaskigt...
 
När vi blev av med vårt bord pga "andra sittningen börjar" (HATAR den grejen!) så hade vi inte riktigt fått nog utan gick vidare till Loccatelli för drinkar. Vilken skön kväll och vi hade det verkligen jättekul! Det var först i taxin hem som jag kände tröttheten komma krypande.
 
Väl hemma väckte vi svärmor som passat barnen och kröp nöjda ner i sängen. Vi var dock mindre nöjda när Penny vaknade 3 timmar senare samt beslutade sig för att morgonen började 05.30. Stackars Michael som fick offra sig.
 
Idag har vi ända lyckats måla sista omgången i hallen och trappan och städa upp lite i gästrummet. På tisdag åker Michael och vi ska nu mysa skiten ur sista tiden.
 
Den här bilden från morgonens frukost för symbolisera den ljudkänslighet som vilat över huset idag. 
 
 
 

1 kommentarer

Nina J

22 Feb 2015 21:08

Mikael sa exakt samma - om Schyfferts tal. Men han tyckte det märktes mest sista halvtimman. Trodde han fått en allergisk reaktion eller något. Jag märkte såklart inget. Väntar mest på att Fredrik ska ta över. : )
Vi tyckte också det var grymt att gå kl 15 så man hade kvällen kvar (och det inte måste bli så sent). När blev det så?!

Kommentera

Publiceras ej