Status

4kommentarer

Vid 17 fick vi äntligen komma till vårt rum på bb. Stackars Michael har fått tillbringa hela dagen sittandes i en fåtölj i förlossningsrummet...inte så skönt!
 
Vi mår bra men jag är svag. Jag har förlorat cirka 3 liter blod, så jag ska eventuellt få transfusion ikväll. Att gå upp och duscha är jag lite för svag för. 
 
Jag är så glad att vi slapp bli igångsatta och att det gick så snabbt och bra. Tur att Michael stod på sig när han tyckte att vi skulle åka in.

4 kommentarer

Elisabeth

10 Sep 2013 19:04

Jättegrattis till er båda!
Och grattis även till stora syrran!
Vilken "liten" söt bebis.
Skönt att väntan är över. Förstod att det var lite segt på slutet.
Många kramar till dig, vad duktig du är
Sköt om dig och se till att krafterna återvänder innan du hittar på något nytt projekt hemma
Kram Elisabeth

Nina Johansson

10 Sep 2013 19:47

STORT grattis till stora, fina bebisen. Herregud TRE liter?! Jag var ju helt färdig efter att ha tappat 0,8 l. Hur mår du?
Hoppas allt gick bra den här gången, även om jag misstänker att det inte var helt smärtfritt att få ut den där sötnosen.
Kram.

Jossan

10 Sep 2013 20:49

Men gumman, kram till dig. Hoppas du får blod så att du återhämtar dig, vet att det där är skitjobbigt... Om du vill och orkar prata så finns jag här. Skönt att ni fått erat rum äntligen, då kan ni få slappna av lite och vara ifred. Hoppas BB Varberg motsvarar förväntningarna och att dina smörlösa mackor är mjuka och färska ;) ... Puss och kram ❤

Jenny

10 Sep 2013 23:17

Stort grattis! Vad skönt att väntan äntligen är över, jag har lidit med dig!
En söt tjej till- en nästan liten Elsa (Elsalie) och nu nästan en liten Jenny (Penny)! Vilken dröm för du är ju som en syster för oss! :-)
Hoppas det går bra med blodet! Jag håller tummarna. Spring inte runt nu utan passa på att åka lite rullstol och så. Utnyttja resurserna när de finns! :-) Många kramar

Svar: Tack Jenny! Jag har ju en stark dragning till det Lagströmska och har alltid velat bli adopterad av er. Det här är mitt lilla bidrag...😘
Cissi

Kommentera

Publiceras ej