Penny har fått en pappa!

1kommentarer

Eftersom vi i Sverige lever efter den otroligt moderna lagen från 1917, om fastställande av faderskap när föräldrarna inte är gifta, så fick vi idag inställa oss hos familjerätten. Där räknades det baklänges och vi fick medge att vi hade legat med varandra. Så nu har Penny officiellt en pappa, hurra hurra!
 
Lite mindre hurra är vårt köksrenoverande som tydligen aldrig blir klart. Förseningar, förseningar, jag blir snart galen! Snickare som inte kan jobba förrän elektriker gjort sitt, elektriker som blir sjuk, ny elektriker som vill komma senare för att slippa trängas med snickarna....Va faan?!
 
Imorgon onsdag ska det var klar, sa de igår, men idag ringde de och frågade om vi kunde ta det på torsdag istället. Men Michael satte ner foten. Vi vill inte äta köpelunch en enda dag till, bo i byggsmuts, ställa klockan varje morgon för att inte bli överraskad i sömnen, ha koll på nycklar och var till hands för att svara på frågor, tvingas gömma sig för att pumpa bröstmjölk eller flytta runt bebis efter ljudnivån...inte en jävla dag till! Hade vi vetat att en vecka skulle bli två, är det nog väldigt tveksamt att bi hade gjort den här uppgraderingen av köket nu. Det var ju inte livsviktigt.
 
Nu åker Michael om en vecka och allt jag önskar är att få några dagar ensamma, utan hantverkare, och med ett färdigt kök. Pretty please...

1 kommentarer

Nina Johansson

16 Oct 2013 20:44

Usch och fy, vad trist. Förstår känslan. Vårat "mitten på oktober" är numera till absolut FÖRE JUL! Aptrist att bo i skiten.

Men hurra för pappan! Den är alltså DÄRFÖR man ska ha ring på fingret innan man börjar reproduktionen.
; )
Kram!

Kommentera

Publiceras ej