Penny 1 månad

0kommentarer

Hej Penny,
Nu har du hängt hos oss en hel månad. Du är en underbar liten bebis och vi börjar nu få lite koll på dig. Du älskar verkligen clownerna i din mobil över skötbordet. Idag utstötte du till och med skrattande ljud när du låg där och tittade.
 
Du sover mycket fortfarande och turligt nog mycket på natten. Oftast behöver din mamma bara kravla sig upp en enda gång, vid 4-snåret. Pappa får ta morgonen från 7. Ja, din pappa är fortfarande hemma och skall vara så i två veckor till innan mamma får klara sig själv.
 
Du äter glatt den utpumpade mjölken, men det är svårare att processa den. Vi kommer behöva klimatkompensera för all metangas som du släpper ut. Bajsa gör du sällan, var fjärde, femte dag så vi kanske ska vara nöjda med endast prutt de andra dagarna.
 
Du sover bäst ute, i din takhängda vagga eller på någon av dina föräldrars bröst. Du kan roa dig kortare stunder i ditt gym och hänger annars gärna på axeln.
 
Naveln är läkt och idag var du på läkarbesök och blev godkänd. Trots att du har din första förkylning att kämpa dig igenom. Du väger 4980 gram och är cirka 58 cm lång. En stadig tjej!
 
Nu väntar vi med spänning på månad två med mer vakentid och mer tid att lära känna dig.
 
 
Puss och kram
mamma
 

Kommentera

Publiceras ej