Hantverksjävlar

0kommentarer

Ok, nu är måttet rågat. Inte blev de klara igår inte. Nej då. Idag, ser ni, så ska de bli klara. Idag! Jag tror det när jag ser det...
 
Nu kan man i alla fall se att vi börjar närma oss, men fortfarande är det mycket snickerijobb kvar. Igår var äntligen elektriker här och gjorde sitt. Men vi var så besvikna. Han var så osäker och betedde sig som en praktikant, när han gick runt och frågade Michael om hur saker ska gå till. Han hade dessutom med sig en lärling som inte var något större stöd. Han producerade mest svett, så jag hade svårt att ens vistas på samma våning på grund av stanken.
 
Annars har vi ju varit nöjda med hantverkarna, men elektrikern blev ett bottennapp. Jag menar, han lämnade igår med en kommentar om att uttaget bakom soffan "sticker ut lite". Vi ville bara bli av med honom så vi sa ok (hur farligt kan det vara, de har väl yrkesstolthet att skydda?). Den här synen mötte oss bakom soffan:
 
 
Det är inte att "sticka ut lite". Det är att hänga löst och utgöra en allvarlig fara för barn, något vi har två av...Så det blir för Michael att kavla upp armarna och jobba i helgen.
 
Idag åker Elsalie till sin pappa, så hon slipper stöket nu i alla fall. Hon har ju fått hitta nya ställen att leka på. Pysselhörnan är numera i soffanhörnan på övervåningen med färg på betongbordet och en miljard små pappersbitar i hela soffan och på mattan, som resultat. Det blir storstädning på fler ställen än i köket när detta är färdigt...

Kommentera

Publiceras ej