...och så lite naket

3kommentarer

Vecka 27 och magen i full blom. Nu hickas det och sparkas för fullt och oroväckande nog har dygnsrytm utvecklas som verkar lite väl spännande..
Ok, vaken bebis på morgonen runt 7 (helt ok), lunchaktivitet (också ok), mycket gympa kring 5-snåret (detta måste justeras, den tiden ska man ju hämta på förskolan, handla, laga mat och vara en god mor till Elsalie), kvällsaktivitet 20-22 (det funkar fint, mamma är vaken), OCH stor aktivitet 02-04 (vad är det här?? Det måste genast slutas med nattpass i magen. Det är är inget som vi kommer att bevara till efter förlossningen, har du förstått??)
Så 13 veckor kvar och lite att slipa på.

3 kommentarer

Nina

27 May 2013 13:51

Åh vad fint, och skönt, med en riktig kula! Nu kan du ju svassa fram i tighta kläder och bara se vacker ut! Och tidsrytmen ordnar upp sig, efter ett tag... ;-)

Lina

27 May 2013 14:46

Vilken fin mage du har! Håller med Nina, njut nu av tajta kläder som framhäver din fina mage. Att ha tajta kläder 2 månader efter förlossning är INTE lika förlåtande...
Dygnsrytmen låter precis som W hade i magen, det rättar till sig, nästan iaf ;-)

Svar: Ha ha ha, jag vet. Jag ska inte göra det där misstaget igen den här gången att man känner sig så rysligt smal efter förlossningen att man gärna visar upp sig i diverse kroppsstrumpor...Kroppsuppfattningen är ju helt ur balans och varenda jäkel bär ju runt på en kamera nu för tiden!
Cissi

Västkustpojken

30 May 2013 10:40

MILF

Svar: Ha ha ha
Cissi

Kommentera

Publiceras ej