Semester andra delen

0kommentarer

Vi är riktigt bra på av riva av semesteraktiviteter. 
Igår, efter Elsalies längsta sovmorgon någonsin till 9!!!, så åkte vi till Junibacken för att leka en halvdag. Vilket kul ställe! Deras sagotåg var jättefint och välgjort. 
 
Sedan bokade vi rum på Stjärnholms slott i Oxelesund, eftersom vi planerade att ta oss vidare till Kolmården under onsdagen. Gissa vem som var helt i extas för att vi skulle sova på slott?
Elsalie utnämnde sig direkt till prinsessa, mig till drottning och Michael till kung. Sedan blev hon väldigt bekymrad för man måste ju ha en vacker klänning och diamanter. Det MÅSTE vi köpa! Som tur var nöjde hon sig med en prinsesskrona. Puh!
 
Slottet visade sig vara en lyckoträff. God mat, charmiga rum och väldigt barnvänligt. Vi började med lite östersjöbad och jag kom i med HELA kroppen. Första gången på två år.
Sedan ökade dock kostnaden drastiskt för denna semestern när Michael tappade sin förlovningsring i vattnet endast minuter efter att vi konstaterat att vattnet var väldigt grumligt här. Bitter eftersmak på det badet tyvärr...
 
Utvilade vaknade vi och konstaterade att regnovädret från Polen som SMHI varnat för var här. Vi skippade då Kolmården och körde vidare till Jönköping.
Väl där turistade vi hårt under ett par timmar. Både restaurang Lingon, John Bauer-museum och stadens fräschaste toalett besöktes.
 
 
 
Nu sitter vi i bilen på väg till Alingsås för en kompisträff innan hemfärd. En kort men intensiv semester är på väg att avslutas.

Kommentera

Publiceras ej