Mycket av det goda

0kommentarer

Nu har jag haft bloggpaus i två dagar. Det har varit full rulle hela helgen och fortsätter nog så resten av veckan. Vi har nämligen öppnat bed and breakfast/hotell på södra karsegårdsvägen.
 
I helgen kom mina föräldrar och sov över, med sig hade de Elsalies kusin Emilia. På söndagen hade vi två omgångar gäster som bara tog in för ett par timmar. Hanna, Mårten och Helmer på dagen. Nyvunna vänner (kompisars kompisar) som vi försökte bonda med trots vissa yttre komplikationer. Michaels hals gjorde att han knappt kunde prata första timmen pga smärta, jag brände mig på en ugnsform och fick gå runt med en kylklamp krampaktigt i handen och Helmer hade ett "dagen-efter-humör" som utmanade hans föräldrar... Mycket trevligt var det trots allt!
 
På kvällen dök Michaels pappa och syster med familj upp. Vi hade familjemiddag och åt grillat ( för fjärde gången den här helgen....). Igår kom Michaels pappa till oss igen och ska bo i två nätter när han och Michael renoverar hans hus. Dessutom fick Elsalie en kompis ( sin extrakusin)sovande hos sig, Smilla.
 
Vi har nog dock lediga rum ons och tors natt om någon känner sig manad. Annars väntar storsällskap på midsommardygnet. Ingen kan vara lyckligare än Elsalie. Hon njuter av att ha mycket folk runt sig och skulle antagligen trivas bäst i ett kollektiv. Hon kommer tycka att det är så trist på söndag när hon får stå ut med endast två torftiga personer hemma...

Kommentera

Publiceras ej