Inget behov av vakthund här

0kommentarer

Det var stor humor på midsommardagens morgon när en av våra nattgäster, Axel, gett sig ut på tidig promenad. Han hade svårt att somna om och bestämde sig för att traska lite. 
 
Under tiden vaknade Elsalie och Smilla och bestämde sig rådigt för att låsa den olåsta dörren. När Axel kommer tillbaka möts han oväntat nog av en stängd, låst dörr och eftersom det är tidigt vill han inte ringa på. 
 
Han ser till sin lättnad tjejerna och knackar på rutan. Responsen är dock lite oväntad...de frågar vem han är. Han frågar om de inte minns att han var där under hela dagen igår och firade midsommar med dem. Båda tjejerna skakar på huvudet....Jobbigt läge! Elsalie föreslår att hon ska hämta mamma. Axel lyckas dock övertyga dem tillslut att han faktiskt känner oss och har sovit över i tvättstugan i natt och de ger med sig...
 
Jag är dock mycket stolt över att de inte direkt släppte in, en för dem, okänd man i huset! Axel kan dock inte ha känt sig så färgstark eller att han sätter så storka avtryck. Många skämt om den lille, beige mannen (från Macken) blev det.

Kommentera

Publiceras ej