Sommarlov

0kommentarer

Jag är visst en usel sommarbloggare. Eller så är det min ork som tryter? Just nu får jag lägga all energi jag har på att ge Elsalie ett värdigt sommarlov. Ett som inte bara innebär stillsamma aktiviteter i skuggan. 
 
Jag smälter ju bort i värmen och fötterna är mer klotformade än avlånga. Men det är klart att vi måste ta oss ut, bada, cykla, leka med andra barn och köpa glass. Så jag tar mig samman...oftast.
 
Igår kom vi iväg på en barnvagnstur. Elsalie vill ju gärna öva nu innan bebisen kommer. Innan vi kom ut hade hon bytt om ett par gånger innan hon fick till den perfekta outfiten. Ni ser väl att strumporna matchar munkjackan och att hon har en extra kjol under för att få rätta flyget på klänningen när hon snurrar. Att hon sedan väljer att ens bära strumpor till Foppa-tofflor tycker jag att vi struntar i att kommentera....
 
På eftermiddagen kom Josefine och Tilda på besök. Vi hade en supermysig eftermiddag där tjejerna lekte och mammorna pratade ikapp.
 
Jag är väldigt nöjd att jag införskaffat en uppblåsbar pool till altanen. Det ger många timmars nöjd lek utan tjat om att gå till badplatsen. För den befinner sig nämligen nedanför en lååång och braaant backe som mina fogar inte är sugen på.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej