Mys nu för h-vete!

1kommentarer

Varför blir saker aldrig så mysiga som man tror att de ska bli?
Efter en lång bakdag tänkte vi fortsätta familjemyset med pizza och film. Lejonkungen, föreslog Michael, den har väl inte Elsalie sett?
 
Men givetvis hade hon det. Hos pappa så klart. Ja ja, vi nedslås inte så lätt. Trots premiärförlust körde vi på. Pizza inhandlades och det dukades upp framför tv:n. 
 
Först blev Elsalie arg för att vi roddade mitt i julkalendern. Ingen fara, försäkrade vi, vi kör efter den. När Hedenhöskvarten var över kom nästa besvikelse. Man får tydligen inte öppna två luckor i chokladkalendern även om man ser julkalendern på tv två gånger! Tråkiga vuxenregler med en om dagen gäller tydligen.
 
Så, pizza på bordet och filmen börjar rulla. En bit in i den fina inledningsscenen utbrister Elsalie:
- Åh, jag blir så trött på den här sången!
 
Jaha, inget fan av Elton John tydligen. Vi försäkrar att den snart är slut. Så börjar myset och det går riktigt bra i några minuter. När Simba tagit sig till Elefantkyrkogården verkar det dock vara över. Då frågar Elsalie efter ipad:en istället!
 
Är det töntigt om två vuxna och en sovande bebis sitter kvar själva och kollar?
 
En bild från de sekunderna när de båda var taggade:
 
 

1 kommentarer

Nina Johansson

08 Dec 2013 11:31

Åh, jag vet! Allt megamys man planerar slutar ofta i protester och utbrott. Eller ointresse - som i ert fall. Men de flesta hinner ju bränna av ett kort och lägga upp på fb i alla fall... : )

Kommentera

Publiceras ej