Semester

1kommentarer

Oj, jag tog visst lite semester här. Inget bloggande, men många upplevelser.
 
Direkt när Michael kommit hem så packade vi väskorna och drog till Stockholm. Som alltid är det perfekta halvvägsstoppet vid A6, Jönköping. Där kan man äta och rasta barn samt man.
 
 
Vid 22-tiden på torsdagskvällen checkade vi in på sjömanshotellet vid Slussen i Stockholm. Nu kunde äntligen semestern börja. Vi beställde upp champagne och en drink och satt sedan och drack dessa med en hand medan den andra handen höll koll på Penny. Inte så avslappnat direkt, men väl så gott. Även svept champagne är champagne, som jag brukar säga. 
 
På fredagen besökte vi först Skansen. Vilda djur, hästridning, åkattraktioner och fika avnjöts.
 
 
 
På eftermiddagen åkte vi hem till Julia, Toni, Juni och Iris i Sundbyberg. De hade flyttat till en jättefin lägenhet med väldigt mysigt och bra område kring sig. Juni och Elsalie gjorde allt tillsammans.
 
Medan Penny och Iris hade en lite mer spänd relation.
 
Efter pulled chicken och öl på balkongen
 
väntade parkhäng under lördagen, innan vi körde vidare mot Kapellskär och Viking Line-färjan Rosella. Spännande värre för mig som aldrig varit på Finlandskryssning.
 
Som tur var skulle vi av redan i Mariehamn och slapp spendera lördagskvällen ombord. Elsalie hann dock med både dans, lek och buffébordet.
 
På Åland besökte vi Johan, Laura och Noah i deras sommarstuga. Vi hade två jättehärliga dagar med båtutflykt, minigolf, bad och till och med en springtur.  
Åland är väldigt fint trots både huggormsmöte och fästingattacker.
 
 
På måndagen tog vi färjan tillbaka och var lite mätta på packning och runt-farande, så vi åkte hemåt. Ett sista stopp på A6 för den här sommaren? Elsalie testade sin åksjuka med Ipaden:
Hon var tydligen fortfarande åksjuk konstaterades strax utanför Borås. 
 
Nu nu är vi hemma igen och pustar ut efter en lyckad minisemester. Gräset var knähögt och rabatterna vildvuxna. Så det var bara att hugga i och börja klippa.
 
Och till alla som undrar. Ja, detta är ALLA bilder jag tagit under dagarna. Eller om sanningen ska fram så har jag fått flera av dem från Michael. Dags att satsa på Instagram?

1 kommentarer

Louise

15 Jul 2014 22:18

Hade såklart varit skoj att följa dig på instagram! Men jag kan lova dig att det kommer ta död på bloggandet... Blogg är så mycket roligare att följa! Har försökt starta upp bloggen X antal gånger men det är helt omöjligt sen jag skaffade instagram. Insta=bloggdödare

Kommentera

Publiceras ej