Första stegen

1kommentarer

Som för att ytterligare förstärka hur ruttet det var att Michael inte kom hem dag, så tog Penny sina första, medvetna, egenvalda steg idag.
 
Hon har tidigare stapplat lite mellan mig och mormor, mellan gåstol och bord men det har varit mer av slump och att hon "glömt av sig". Nu stod hon stilla länge, säkert 10 sekunder, siktade mot diskmaskinen och satte av. Cirka 4 steg senare var hon framme och pustade ut. Hon blev så otroligt nöjd över insatsen att hon skrattade högt en stund. 
 
Sedan gick hon lite mellan Elsalie och mig några gånger, otroligt stolt. Om drygt en vecka fyller hon 10 månader, så hon följer sin syster väl i utvecklingen. Hon har ju där också en tålmodig lärarinna. Så här såg det ut tidigare under dagen då Elsalie hade gå-boot camp:
 
 
Nu har Michael ändrat sin plan. Han sover några timmar på ett hotell just nu och tar sedan vid 22 en buss som är i Göteborg 2.15 och därefter taxi hem. Så det blir svårt att somna nu när man vet att han kommer att ramla in vid 3-tiden i natt. Eller förresten, jag och Penny är väl högst troligt redan vakna...

1 kommentarer

Sarah

02 Jul 2014 21:06

Hejaheja!! Snart kommer han! Min har 12 dagar kvar ute :(

Kommentera

Publiceras ej