17. Den bästa osten är som vi alla vet...

2kommentarer

...parmesan. Passar nästan till allt. Annars är ju jag ingen ostperson. Jag klarar inte av dessertost och ryggar för ost på mackan. Men smält ost, parmesan och halloumi, det är grejer det!

2 kommentarer

Sarah

19 Jan 2014 19:08

Roligt med en till sjömansfru! dock är jag inte "fru" än men vi har en liten kille på 6 veckor och bor i Kungsbacka, och min sjöman är ute på sjön och jobbar 1 månad och sen 1 månad hemma :)

Svar: Hej Sarah, kul att du har hittat hit! Jag är ju inte heller fru riktigt än men, men... Michael har också 4-4 -system. Vi kanske kan tipsa varandra om överlevnadsstrategier? Har din kille kunnat vara hemma lite längre i samband med att er bebis kom?
Cissi

Sarah

20 Jan 2014 11:19

Ja så kul med en till i samma situation :) det är inte ofta man hör om någon som har det samma, Låter kanon med tips!! Det behövs alltid, Ja det ordnade sig väldigt bra, han var hemma 9 veckor sammanlagt och det är man tacksam över idag! det behövdes, men nu är han ute och jobbar igen och kommer hem om ca en vecka, om allt blir som dert ska , vart går din sjömans båt?
Sarah

Svar: Michaels båt går i Nordsjön. Ja, det är ett speciellt liv med sjömän, så periodiskt. Slit och lyx. Mitt bästa tips när du är själv är att träffa andra att umgås med. Bara att ha en vuxen till i rummet ger en viss avlastning. Bästa tipset när han är hemma, egentid. Ta dig tid att vara själv, handla själv, gå en promenad själv (utan bebis), läs en bok. UTAN dåligt samvete. Släpp allt ett par timmar och ladda batterierna så mycket du kan.
Cissi

Kommentera

Publiceras ej