En fixar för allt vad tygen håller, en annan förgås av lättja

3kommentarer

Nu ruttnar jag på det här! Ge mig era bästa igångsättningstips ( då kan jag i alla fall sysselsätta mig med något)! Fast inga av typen hoppa hopprep eller bestiga ett berg, för jag tänker mig att jag ska slippa rullstol den första tiden med bebisen.
 
Idag fick jag uppdraget att handla och fylla upp kylen medan Michael och hans pappa målade takbrädor på altanen. Det är för att ljusa upp både inomhus (undervåningen) och utomhus.
 
Före:
 
Efter:
 

3 kommentarer

Emma (din syssling) ;-)

22 Aug 2013 21:25

Spring i trapporna hemma, upp, ner, upp, ner osv osv. Tror du ska fixa det utan rullstols-risk. Kör en liten lätt ommöblering hemma, så att du får flyttat nån soffa lr bokhylla.
Färdknäpp???
Tack för en härlig å rolig blogg :-D
Kram

Svar: Tack Emma! Färdknäpp känns dock mer lockande än trappspring.😉
Cissi

Lina

23 Aug 2013 09:41

Ja tänk om det fanns något bra sätt... Det enda jag vet som fungerar är hinnsvepning, inget man kanske gör själv men fråga din bm :-)))
För mig så har barnen kommit först då jag gett upp och tänkt att " nä det blir ingen bebis" då har de minsann hänt grejer, lite träligt då energin låg på botten vid de två sista gångerna.
Testa annars att Äta ananas och ligga , kanske samtidigt för bästa effekt ;-)

Iiii nu är det nära!!
Kram

Nina

24 Aug 2013 11:11

Väldigt ljust och snyggt blev det i alla fall! Var glad så länge den stannar inne. Den är så enkel att ta hand om då. ;-)

Kommentera

Publiceras ej