Elda för kråkorna...

0kommentarer

...eller kasta pärlor till svin. Jag vet inte vad som passar bäst här.
 
Idag bestämde sig Michael för att testa det här med öppnad ölburk i rumpan på kyckling och sedan på grillen. Vi hade inhandlat en stor, fin, ekologisk kyckling och han satte igång med liv och lust vid 17-snåret.
 
Sedan hände något. Regnet strilade, grillen glödde dåligt, locket gick inte stänga eftersom kyckling var för stor och hungern pockade på. Elsalie käkade tre mackor med smör och somnade i soffan 17.30. Vi vuxna beställde pizza istället och mölade i oss framför tv:n. Totalt ignorerande den kämpande grillen utanför.
 
Vid 22.30 tog Michael ändå tag i det och gick ut för att rensa upp i grillområdet. In kommer han med en perfekt grillad kyckling! Snacka om slow food.
 
Vi är ju dock alldeles för mätta nu, klockan är för mycket och jag orkade inte ens resa mig ur soffan och från popcornskålen för att inspektera mästerverket. Fast det luktade otroligt gott. Lunch imorgon?
 
 
Vi vaskar tydligen kycklingar här i detta hemmet...

Kommentera

Publiceras ej