Due date i pensionärshemmet

1kommentarer

Idag skulle det ske, men Gorm har det tydligen för bra där inne i magen och vill inte komma ut.
 
Vad vi gör för att fördriva tiden? Jo, som jag tidigare sagt, så shoppar vi och fixar i hemmet. Idag insåg vi att på 4 veckor hinner man både köpa och fixa ganska mycket...så mycket att vettiga saker börjar ta slut.
 
Vi har ju så klart en sådan där lista på saker som man ska göra/fixa/köpa. En del är nedskrivet, en del saker existerar endast som mental lista. Vi har hunnit komma långt ner på den mentala listan...
 
Efter dagens mvc-besök åkte vi till Gbg för att leta kuddfodral (ja, igen!). Vi tog som första stopp Mio för att klaga på vår soffa som vi köpte i våras. En soffa vi noga valde efter mjukhet i sits och lenhet i tyg. Vår soffa är sträv och hård....
 
Efter lunch och lite kuddinköp så tog vi tag i nästa stora sak på listan; Filttyg att fästa under medarna på en gungelefant som vi fått...När Michael sedan ville avsluta rundan med att åka till kommunhuset för att kika på hur nya Onsalavägen ska byggas, satte jag ner foten. Nog nu med pensionärs-/dagdrivaraktiviteter!
 
Det räcker väl ändå med att ha åkt flera mil för att klaga på ett inköp, köpa fler kuddar och leta i flera affärer efter filttyg?
 
Just nu sitter Michael i telefonen med telenor för att klaga på vår bredbandshastighet...
 
Gorm måste komma snart så att vi kan återgå till vårt normala liv med prioritering av aktiviteter.

1 kommentarer

Hemma sjömannen

26 Aug 2013 16:04

Viktiga grejer det här gumman.
Efter 40 min i telefon med telenor skall jag snart ut med våran router och testa mot en annan mast...... Jihoo vad kul. Känns som jag kanske borde få betalt för detta?

Kommentera

Publiceras ej